Pages

Thursday, 16 July 2015

AHOGAE アホ毛

MORNING~~~॓_॔

today KING nak bercerita mengenai rambut~~ korang mesti pernah tengok anime character yang ada rambut pointed dekat kepala mereka kan..kan....kan..kan... rambut tu dikenali sebagai AHOGAE アホ毛 
rambut tu dikenali sebagai 'stupid hair' selalunya character yang ada ahogae adalah watak yang stupid~~ hahahah....bila cakap pasal ahogae ada sorang ni terbayang memang bermain dekat kepala ki-chin....

 EDWARD ELRIC dari FULLMATEL ALCHEMIST memang comel...hahahaha
ITALY dalam HETALIA memang terselah character AHOGAE dia~~~ (`・_・´)

sekarang korang mesti terbayang-bayangkan character yang ada ahogae di kepala mereka kan..kan..kan... hahaha...dan cuba senaraikan mereka semua dan point out yang mana lebih AHO~~